Графік консультацій, захисти, кращі роботи

У зв’язку з пандемією короновірусу Covid – 19 та ситуацією в країні Одеський національний технологічний університет перейшов на дистанційне навчання. Усі студенти, у яких заплановано у цьому семестрі курсові та дипломні проекти зможуть отримати консультацію керівника у дистанційному режимі.

У нижче наведеному документі ви зможете знайти свого керівника, час та день, а також соціальну мережу чи месенджер для плідної співпраці.

Граік-консульт.по-КП-2023-рік

Теми курсового проєкту СВО “Магістря” ОПП ” Технології продуктів бродіння, напоїв та виноросбства” для всіх форм навчання 2023/2024 н.р.

Розподіл керівників курсового проєкту на 2023/2024 н.р.

Теми курсового проєкту для здобувачів СВО “бакалавр” заочної форми навчання 2023-2024н.р.

Теми курсової роботи для здобувачів СВО “бакалавр” денної форми навчання 2023-2024н.р.

Методичні вказівки з курсового проєкту з освітнього компоненту “Інноваційні технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “магістр”

Графік та склад екзаменаційної комісії кафедри ТВтаСА СВО “Бакалавр” та СВО “Магістр” літо 2023р.

Графік захисту Комплексного диплому СВО “Бакалавр” 2023р.

Відповідно до Положення про екзаменаційну комісію на останньому засіданні екзаменаційної комісії визначаються кращі кваліфікаційні роботи відповідно до Положення про проведення конкурсу на кращі дипломні проєкти/роботи, кваліфікаційні роботи в Одеському національному технологічному університеті.

Збірники анотацій кращих кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів за останні роки розміщуються на сайті Навчального центру організації освітнього процесу Одеського національного технологічного університету за посиланням: http://nmv.ontu.edu.ua/zop?site=bestdp

Сенсорна оцінка віскі здобувач 1 курс СВО “магістр” ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” Погорелов В’ячеслав

Сенсорна оцінка ПетНат 1 курс СВО “магістр” ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” Каплан Гліб.

Випуск здобувачів за ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО «Магістр» 2022 року

Випуск здобувачів за ОПП “Технології продуктів бродіння і виноробства” СВО «Магістр» 2022 року

Випуск здобувачів за ОПП “Технології продуктів бродіння і виноробства” СВО «Магістр» 2021 року