ДИСЕРТАЦІЇ

Дисертації, які готуються до захисту та проводяться дослідження

Призвіще Імʼя
По батькові
Назва дисертаціїКерівник
1Веречук Олена АндріївнаУдосконалення технології білих вин з винограду сорту Рислінг Рейнський в умовах кліматичних змін 4 рік навчанняКаменева Наталя Валеріївна
2Алексович Вікторія ВасилівнаУдосконалення технології столових вин на основі використання дубової альтернативи 3 рік навчанняТкаченко Оксана Борисівна
3Ларін Віталій ВолодимировичУдосконалення технології червоних столових сухих вин в умовах зміни клімату 3 рік навчанняТкаченко Оксана Борисівна
4Ковач Олександр Іванович Удосконалення технології ігристих вин типу «ПетНат» в умовах Закарпаття 3 рік навчанняКаменева Наталя Валеріївна
5Камінський Димитрій Сергійович Удосконалення технології червоних сухих вин з винограду сорту Одеський Чорний 2 рік навчанняКаменева Наталя Валеріївна
6Романчук Тетяна Іванівна Розробка технології виробництва напою міцного «Піно де Шарант» («Pineau des Charentes»)» в умовах України 2 рік навчанняТкаченко Оксана Борисівна
7Бобошко Юлія Сергіївна Технологічне обґрунтування розвитку виноробства в умовах північних регіонів України 1 рік навчанняТкаченко Оксана Борисівна
8Каплан Гліб ВалерійовичУдосконалення технології сидрів в умовах України 1 рік навчанняМанолі Тетяна Анатоліївна
9Міцовда Катерина Євгеніївна Удосконалення технології білих столових вин в умовах Закарпатської області 1 рік навчанняВасилик Олександр Васильович

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня доктора технічних наук

Прізвище, Ім’я, По батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Осипова Лариса АнатоліївнаНауково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоївОНАХТ, 2007
2Ткаченко Оксана БорисівнаНаукові основи удосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновлювальних процесів їх виробництваНІВіВ «Магарач», 2010

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук

Прізвище, Ім’я, По батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1Каменева Наталя ВалеріївнаАгротехнологічні засади підвищення продуктивності та якості винограду в умовах південного степу УкраїниННЦ “Інститут виноградарства та виноробства ім. В.Є.Таїрова”. м. Херсон 2021 р.

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня кандидат сільськогосподарських наук

Прізвище, Ім’я, По батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1 Каменева Наталя Валеріївна Застосування органічних кислот та солі титану для підвищення врожаю, якості ягід та вина сортів Піно сірий та Бастардо магарацький в умовах південного степу України НІВіВ «Магарач», Ялта, 2001

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Русаков Володимир ОлександровичВплив колоїдних речовин на розмноження і бродильну функцію дріжджівКТІХП ім. А.І. Мікояна, 1955
2Бобкова Лариса МихайлівнаДослідження впливу фізико-хімічних і біохімічних показників сусла на якість столових білих винОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
3Головченко Людмила ГригорівнаУдосконалення технології столових напівсолодких винОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
4Кошур Микола ХрисанфовичОбґрунтування режимів пастеризації столових напівсухих винМТІХП, 1985
5Осипова Лариса АнатоліївнаРозробка технології консервованих плодово-виноградних газованих соків і напоївОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1990
6Калмикова Ірина СеменівнаЗастосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального сокуОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1993
7Ткаченко Оксана БорисівнаРозробка модифікованого методу випробування вин на схильність до незворотних колоїдних помутніньНІВіВ «Магарач», 1997
8Мельник Ірина ВасилівнаРозробка консервованих харчових продуктів з нутуОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1999
9Радіонова Ольга ВікторівнаРозробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основіОНАХТ, 2006
10Ходаков Олексій ЛеонідовичУдосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту виноградуНІВіВ «Магарач», 2006
11Лозовська Тетяна СергіївнаРозробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропівОНАХТ, 2013

 

Дисертації, які готуються до захисту на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Тринкаль Ольга ВалентинівнаУдосконалення технології білих столових вин з сортів винограду нової вітчизняної селекціїНУХТ, 2016