Каталог вибіркових компонентів
Рецензія Ніколайчук Євгенія Олександрівна, співвласник винних барів «Like a Local’s».
Рецензія Цагельник Ольга Василівна, заступник начальника відділу експорту ТОВ «ПТК Шабо».
Рецензія Паларієв Олександр Андрійович, директор ТОВ «ВКФ «Бородіно-А».
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):
Каменева Наталя Валеріївна, професор кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ, доктор сільськогосподарських наук, доцент
Члени робочої групи:
- Ткаченко Оксана Борисівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Манолі Тетяна Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Тітлова Ольга Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Зюсько Катерина Володимирівна, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-науковою програмою «Сенсорний аналіз в харчових технологіях», 1-й рік навчання, ОНТУ.
- Камінський Димитрій Сергійович, головний технолог «Винний дім Гігінеішвілі»