Патенти

Список патентів
викладачів кафедри Технології вина та сенсорного аналізу
Назва роботи   Назва видавництва та його вихідні дані, які дозволяють ідентифікувати та відрізняти це видання від інших П.І.Б.
    співавторів    
1 Спосіб виробництва ординарного столового солодкого крижаного білого вина
з червоних сортів винограду
  ПАТ на корисну модель № 132306. Україна, МПК C12G 1/02 (2006.01).u 2018 08398. Заявлено 01.08.2018; Опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4 Ткаченко О.Б.,
Остапенко В.А.
2 Спосіб визначення ігристих властивостей вин   ПАТ на винахід №114682. Україна, МПК: G01N 33/14, G01N 21/01, G01N 7/14, C12G 1/06. А 2016 04173
 Заявлено 15.04.2016; Опубл. 25.11.2017. Бюл. № 22.
Ткаченко О.Б. Древова С.С., Лозовський Т. Л., Желєзний В П., Нікулін А. Г.
3
Спосіб виробництва ігристих вин
  ПАТ на корисну модель № 114035. Україна, МПК C12G 1/06.
U 2016 08987; Заявлено 22.08.2016; Опубл. 27.02.2017. Бюл. № 4.
Ткаченко О.Б., Древова С. С., Пашковський О. І., Власов В. В.
4
Спосіб виробництва виноматеріалів білих для вин ігристих
  ПАТ на корисну модель № 114032. Україна, МПК C12G 1/02.
U 2016 08969. Заявлено 22.08.2016; Опубл. 27.02.2017. Бюл. № 4.
Ткаченко О. Б., Пашковський О. І., Древова С. С., Власов В. В.
5 Спосіб виробництва желейної заливки для рибних кулінарних виробів   ПАТ на корисну модель № 146009 U Україна, МПК (2020.01) A23L 29/00, A23L 27/00 № 2020 05600; Заяв. 31.08.2020. Опубл. 13.01.2021. Бюл. № 2
Манолі Т.А., Нікітчіна Т.І., Безусов А.Т., Баришева Я.О., Менчинська А.А., Глушков О.А.
6 Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою   Пат. на користу модель №141485 Україна, МПК А23L 2/02(2006.01). Заяв. 30.09.2019. Опубл. 10.04.2020, Бюл. №7 Безусов А.Т., Нікітчіна Т.І., Мирошніченко О.М., Ільєва О.С.
7 Спосіб виробництва рибних кулінарних виробів у желюючій заливці   Пат на корисну модель №146802 Україна,МПК (2021.01) А23В17/00 А23L 27/00 №2020 07301, Заяв. 16.11.2020. Опубл. 17.03.2021, бюл №11 Нікітчіна Т.І., БезусовА.Т., Баришев Я.О., Манолі Т.А., Верхівке Я.Г.
8 Спосіб видалення підшкірного шару жиру з риби   Пат на користу модель №149051 Україна,МПК (2021.01) А23В 4/03 (2006.01) № u 2021 02436. Заяв. 07.05.2021. Опубл. 13.10.2021. Бюл. №41 Слободянюк Н.М., Манолі Т.А., Менчинська А.А., Іванюта А.О., Нікітчіна Т.І.
9 Спосіб виробництва солено-сушеної рибної продукції   Пат на корисну модель№149050 Україна, МПК (2021.01) А23В 4/03 (2006.01) № u 2021 02436. Заяв. 07.05.2021. Опубл. 13.10.2021. Бюл. №41 Слободянюк Н.М., Манолі Т.А., Менчинська А.А., Іванюта А.О., Нікітчіна Т.І.
10 Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень   Пат. на корисну модель №148166  Україна, Опуб. 14.07.2021 Бюл. № 28 Каменева Н.В., Тараненко О.Г.
11