Список патентів
викладачів кафедри Технології вина та сенсорного аналізу
№ | Назва роботи | Назва видавництва та його вихідні дані, які дозволяють ідентифікувати та відрізняти це видання від інших | П.І.Б. співавторів |
||
---|---|---|---|---|---|
1 | Спосіб виробництва ординарного столового солодкого крижаного білого вина з червоних сортів винограду |
ПАТ на корисну модель № 132306. Україна, МПК C12G 1/02 (2006.01).u 2018 08398. Заявлено 01.08.2018; Опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4 | Ткаченко О.Б., Остапенко В.А. |
||
2 | Спосіб визначення ігристих властивостей вин | ПАТ на винахід №114682. Україна, МПК: G01N 33/14, G01N 21/01, G01N 7/14, C12G 1/06. А 2016 04173 Заявлено 15.04.2016; Опубл. 25.11.2017. Бюл. № 22. |
Ткаченко О.Б. Древова С.С., Лозовський Т. Л., Желєзний В П., Нікулін А. Г. | ||
3 |
Спосіб виробництва ігристих вин |
ПАТ на корисну модель № 114035. Україна, МПК C12G 1/06. U 2016 08987; Заявлено 22.08.2016; Опубл. 27.02.2017. Бюл. № 4. |
Ткаченко О.Б., Древова С. С., Пашковський О. І., Власов В. В. | ||
4 |
Спосіб виробництва виноматеріалів білих для вин ігристих |
ПАТ на корисну модель № 114032. Україна, МПК C12G 1/02. U 2016 08969. Заявлено 22.08.2016; Опубл. 27.02.2017. Бюл. № 4. |
Ткаченко О. Б., Пашковський О. І., Древова С. С., Власов В. В. | ||
5 | Спосіб виробництва желейної заливки для рибних кулінарних виробів | ПАТ на корисну модель № 146009 U Україна, МПК (2020.01) A23L 29/00, A23L 27/00 № 2020 05600; Заяв. 31.08.2020. Опубл. 13.01.2021. Бюл. № 2 |
|
||
6 | Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою | Пат. на користу модель №141485 Україна, МПК А23L 2/02(2006.01). Заяв. 30.09.2019. Опубл. 10.04.2020, Бюл. №7 | Безусов А.Т., Нікітчіна Т.І., Мирошніченко О.М., Ільєва О.С. | ||
7 | Спосіб виробництва рибних кулінарних виробів у желюючій заливці | Пат на корисну модель №146802 Україна,МПК (2021.01) А23В17/00 А23L 27/00 №2020 07301, Заяв. 16.11.2020. Опубл. 17.03.2021, бюл №11 | Нікітчіна Т.І., БезусовА.Т., Баришев Я.О., Манолі Т.А., Верхівке Я.Г. | ||
8 | Спосіб видалення підшкірного шару жиру з риби | Пат на користу модель №149051 Україна,МПК (2021.01) А23В 4/03 (2006.01) № u 2021 02436. Заяв. 07.05.2021. Опубл. 13.10.2021. Бюл. №41 | Слободянюк Н.М., Манолі Т.А., Менчинська А.А., Іванюта А.О., Нікітчіна Т.І. | ||
9 | Спосіб виробництва солено-сушеної рибної продукції | Пат на корисну модель№149050 Україна, МПК (2021.01) А23В 4/03 (2006.01) № u 2021 02436. Заяв. 07.05.2021. Опубл. 13.10.2021. Бюл. №41 | Слободянюк Н.М., Манолі Т.А., Менчинська А.А., Іванюта А.О., Нікітчіна Т.І. | ||
10 | Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень | Пат. на корисну модель №148166 Україна, Опуб. 14.07.2021 Бюл. № 28 | Каменева Н.В., Тараненко О.Г. | ||
11 | |||||