ДИСЕРТАЦІЇ

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня доктора технічних наук

Прізвище, Ім’я, По батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Осипова Лариса АнатоліївнаНауково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоївОНАХТ, 2007
2Ткаченко Оксана БорисівнаНаукові основи удосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновлювальних процесів їх виробництваНІВіВ «Магарач», 2010

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук

Прізвище, Ім’я, По батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1Каменева Наталя ВалеріївнаАгротехнологічні засади підвищення продуктивності та якості винограду в умовах південного степу УкраїниННЦ “Інститут виноградарства та виноробства ім. В.Є.Таїрова”. м. Херсон 2021 р.

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня кандидат сільськогосподарських наук

Прізвище, Ім’я, По батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1 Каменева Наталя Валеріївна Застосування органічних кислот та солі титану для підвищення врожаю, якості ягід та вина сортів Піно сірий та Бастардо магарацький в умовах південного степу України НІВіВ «Магарач», Ялта, 2001

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Русаков Володимир ОлександровичВплив колоїдних речовин на розмноження і бродильну функцію дріжджівКТІХП ім. А.І. Мікояна, 1955
2Бобкова Лариса МихайлівнаДослідження впливу фізико-хімічних і біохімічних показників сусла на якість столових білих винОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
3Головченко Людмила ГригорівнаУдосконалення технології столових напівсолодких винОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
4Кошур Микола ХрисанфовичОбґрунтування режимів пастеризації столових напівсухих винМТІХП, 1985
5Осипова Лариса АнатоліївнаРозробка технології консервованих плодово-виноградних газованих соків і напоївОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1990
6Калмикова Ірина СеменівнаЗастосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального сокуОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1993
7Ткаченко Оксана БорисівнаРозробка модифікованого методу випробування вин на схильність до незворотних колоїдних помутніньНІВіВ «Магарач», 1997
8Мельник Ірина ВасилівнаРозробка консервованих харчових продуктів з нутуОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1999
9Радіонова Ольга ВікторівнаРозробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основіОНАХТ, 2006
10Ходаков Олексій ЛеонідовичУдосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту виноградуНІВіВ «Магарач», 2006
11Лозовська Тетяна СергіївнаРозробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропівОНАХТ, 2013

 

Дисертації, які готуються до захисту на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батьковіНазва дисертаціїМісце і рік захисту
1Тринкаль Ольга ВалентинівнаУдосконалення технології білих столових вин з сортів винограду нової вітчизняної селекціїНУХТ, 2016