“Міжнародна школа вина” науковий колоквіум 31.03.2025 р.

В Одеському національному технологічному університеті на базі Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу ННІ готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ОНТУ відбувся важливий захід, присвячений стратегії та тактиці розвитку наукового напряму кафедри технології вина та сенсорного аналізу. Учасники обговорили ключові аспекти міжнародної співпраці, розвитку виноробної науки та вдосконалення освітніх програм.Серед головних тем заходу:

• Презентація Міжнародної Школи Вина та планування її розвитку.

• Стратегія наукової діяльності кафедри на 2025-2030 роки.

• План міжнародної співпраці з університетами Кишинева (Молдова). • Співпраця з Oenovit international network та FAO.

• Участь у проектах Міжнародної організації виноградарства і виноробства.

Захід зібрав провідних експертів у галузі енології та керівництво університету, які поділилися своїм баченням розвитку виноробної освіти та науки в Україні.