Стажування викладачів кафедри у Нормандії в країні сидрів
В рамках розширення освітньої програми «Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства» команда викладачів Кафедра Технології вина та сенсорного аналізуОксана Ткаченко та Наталья Каменева та декан Факультет Технології вина та туристичного бізнесу ОНТУ Анна Саркисян звітують українській професійній спільноті про міжнародне стажування у французьких регіонах виробництва сидрів Нормандія та Бретань з приводу вивчення виробництва сидрів. Тиждень, проведений у Франції, надав багато нових теоретичних та практичних знань по технології та сучасним методам просування сидрів, які ми плануємо втілювати у навчальний процес та здійснення наукового супроводу у виробництві сидрів в Україні. Слід відмітити, що наша подорож була б неможливою без багаторічної співпраці з Федерацією обмінів Франція – Україна . На чолі з Jacques Forgeron, та вдячні Ніколя Гарньє за професійний прийом. Як завжди ми разом з українськими виробниками Фруктовий Кооператив Дари Берегівщини Erika Shapochka та Oleksandr Peresypkin Ми заряджені на розвиток виробництва сидру в Україні та закохані в цей напій! Команда проєкту «Сидри України»Ткаченко Оксана, Каменева Наталя, Саркісян Анна