Виїздне засідання кафедри Технології вина та сенсорного аналізу

Це була неймовірно тепла зутріч у французькому стилі, і атмосфера як на французській вуличці, згадували французьких друзів і колег, Thibault Lepoutre , мабудь не просто так, адже Едуард Городецький почесний консул Франції в Одесі, вчора відкрив свій винний бар My Wine by Eduard Gorodetsky для колективу кафедри Технології вина та сенсорного аналізу щоб відсвяткувати разом 3 роки з дня заснування бренду. Прийшли з подарунком – пляшкою бордоського вина Pauillac 2020 із самого серця світового виробництва, яку зі стажування привезла Nataliia Humenuk, вино – як дорогоцінні нішеві парфуми, насолоджувались разом і вітали зі святом господаря, згадували цікаві історіі з життя кафедри і мріяли про успішне майбутнє українського виноробства