Навчальний план 2022, 2021 (денна та заочна)
Навчальний план 2023 (денна та заочна)
Навчальний план 2024 (денна)
Навчальний план 2024 (заочна)
Каталог вибіркових компонентів 2023
Каталог вибіркових компонентів 2024
Вимоги роботодавців до підготовки фахівців зі спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства» СВО Магістр
Рецензія Савічева Олена Павлівна, головний технолог ПрАТ ВО «Одеський консервний завод».
Рецензія Паларієв Володимир Олександрович – заступник директора ТОВ ВКФ «Фрумушика Нова»»
Рецензія Рябошапко Віталій Федорович, заступник начальника лабораторії АТ «Коблево».
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):
Ткаченко Оксана Борисівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
Члени робочої групи:
- Каменева Наталя Валеріївна, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Василик Олександр Васильович, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ
- Мирошніченко Олена Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ
- Нікітіна Яна Сергіївна, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства», 1-й рік навчання, ОНТУ.
- Паларієв Олександр Андрійович, директор ТОВ «ВКФ «Бородіно-А»».