7 жовтня 2022 року в рамках роботи XV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» відбулось традиційне секційне засідання «Виноробство та культура вина»
Серед доповідачів були представлені доповіді молодих вчених, студентів та аспірантів нашої кафедри, а також міжнародних партнерів:
1. | PRODUCTION AND STORAGE PARTICULARITIES OF RIESLING WINES Tarasov Andrii, Ph.D. Wine Chemistry Lecturer and Research Scientist Geisenheim University |
|
|
2. | ГІС ЯК ІНСТРУМЕНТ СТВОРЕННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ДЛЯ РОЗРОБКИ ПРОЕКТУ. ДЕЯКІ ПРИКЛАДИ ФОРМУВАННЯ ЗДРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДІ Стефанович А.М., заcтупник генерального директора Компанія «ESRI Ukraine» |
|
|
3. | ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ПЕТНАТІВ Ковач О., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет |
|
|
4. | ТРАДИЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИНОРОБСТВА ЗАКАРПАТТЯ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ СОРТІВ ВИНОГРАДУ АВСТРО-УГОРСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ Тоічкіна О., аспірантка кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет |
|
|
5. | ВИКОРИСТАННЯ ДУБОВОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ У ВИРОБНИЦТВІ БІЛИХ ТА ЧЕРВОНИХ СТОЛОВИХ ВИН Алексович В., аспірантка кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет |
|
|
6. | РОЗВИТОК ТЕХНОЛОГІЇ В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН Ларін В., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет |
|
|
7. | ВИКОРИСТАННЯ ДУБОВОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ В ТЕХНОЛОГІЇ МІЦНИХ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ Погорєлов А., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет |
|
|
8. | BENEFITS OF BEER AND ITS SIDE EFFECTS Sabor Y., student of IV year faculty WT and TB Odesa national university of technologу |