НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Між кафедрою технології вина та енології ОНАХТ та кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ підписано Договір про творче співробітництво.

news_01_08_17
 

Предметом цього договору є інтеграція науково-освітньої діяльності з метою забезпечення участі в проведенні спільних досліджень та реалізації інноваційних проектів.

Студенти та викладачі кафедри технології вина та енології й раніше активно приймали участь к конференціях НУХТ. Наприклад, 5-6 квітня в Національному університеті харчових технологій відбулась 83-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Студентка 1 курсу ОКР «Магістр» кафедри ТВтаЕ Гончаренко Анастасія виступила з доповіддю «The features of making the wine for Cognac in France» («Особливості виробництва коньячних виноматеріалів у Франції») у двох секціях: англомовній – «Харчові технології» та секції «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Співпраця двох кафедр передбачає спільне проведення наукових досліджень, участь у конференціях, обмін науково-технічною інформацією.