Бобошко Юлія Олегівна

Асистент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу.

Освіта:

  • Одеська Національна Академія Харчових Технологій, 2014 рік, кваліфікація – бакалавр,  спеціальність  – « Технології  зберігання  та переробки водних біоресурсів »
  • Одеська Національна Академія Харчових Технологій, 2015 рік, кваліфікація  – спеціаліст, спеціальність  – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів »

  Додаткова освіта :

  • Express-Course in Sommelier “Level 3”, Наталії Благополучної, ( курс сомельє і сирний курс).
  • Навчально – практичний тренінг «Сенсорний аналіз виноробної продукції»

Навчальні дисципліни:

Технологія вина,  Ампелографія з основами виноградарства,  Хімія та біохімія вина, Технології бродильних виробництв; Управління якістю харчових продуктів.

Наукові інтереси:

Технології переробки винограду, розвиток українського виноградарста, виноградарство в різних країнах Світу,  розвиток технології в умовах кліматичних змін.