Проєкт ОПП та ОНП на 2024р.

Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту kafedratvie@gmail.com

Проєкт ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “магістр” на 2024р.

Звернення від зовнішнього стейкхолдера, міжнародної винної експертки, амбасадорки Wines of Ukraine Євгенії Ніколайчук

Пропозиції від зовнішнього стейкхолдера директора ТОВ «ВКФ БОРОДІНО-А» Володимира ПАЛАРІЄВА

Пропозиції від зовнішнього стейкхолдера директора ТОВ “Перша виноробна станція” Сергія УЗЮМОВА

Пропозиції від студентів групи ТВМ-51

Проєкт ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “бакалавр” на 2024р.

Пропозиції від зовнішнього стейкхолдера провідного інженера-технолога ТОВ “ПТК “Шабо” Тетяни РОМАНЧУК

Пропозиції від зовнішнього стейкхолдера провідного фахівця, пивовара крафтової броварні “Трубадур” Максима БИТКО

Проєкт ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “магістр” на 2024р.

Пропозиції від зовнішнього стейкхолдера, міжнародної винної експертки, амбасадорки Wines of Ukraine Євгенії Ніколайчук

Пропозиції від менеджер із зовнішньоекономічної діяльності комерційного департаменту ТОВ «МАУДАУ». Certified Sommeliers by Court of Master Sommeliers. WSET Diploma Level 4 Віталія Ларіна

Пропозиції від здобувачів групи САМ-64


Проєкт ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “бакалавр” на 2023р.

Проєкт ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв і виноробства” СВО “магістр” на 2023р.

Проєкт ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “магістр” на 2023р.