ОПП «Технології продуктів бродіння та виноробства», рівень вищої освіти Бакалавр
Дисципліни циклу загальної підготовки:
- Українська мова
- Історія України та української культури
- Інформатика та інформаційні технології
- Вища математика
- Іноземна мова
- Органічна хімія
- Філософія
- Біохімія з основами фізіології харчування
- Фізична та колоїдна хімія
- Теоретичні основи харчових технологій
- Основи автоматизованого проєктування
Дисципліни циклу професійної підготовки:
- Інженерна та комп’ютерна графіка
- Харчова хімія
- Технології харчових виробництв:
- Технологія молока та молочних продуктів
- Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
- Технологія бродильних виробництв
- Технологія цукрового виробництва
- Технологія ресторанного та оздоровчого харчування
- Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
- Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
- Технологія консервування плодів та овочів
- Технологія жирів та жирозамінників
- Технологія зберігання і переробки зерна
- Стандартизація, метрологія та сертифікація
- Мікробіологія галузі
- Основи наукових досліджень
- Технологія вина
- Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв
- Автоматизація виробничих процесів
- Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
- Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості
- Науково-дослідна робота
- Технологія міцних алкогольних напоїв
- Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP)
- Проєктування бродильних і виноробних підприємств
- Технологічна практика
- Переддипломна практика
- Кваліфікаційна робота бакалавра: дипломний проєкт
Спеціальність 181 «Харчові технології»
ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях», рівень вищої освіти Магістр
- Професійно-наукова мова
- Інтелектуальна власність
- Методологія та організація наукових досліджень
- Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
- КР з Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
- Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
- КР з Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
- Методика викладання у закладах вищої освіти
- Інноваційний менеджмент з КР
- Наукові аспекти харчових технологій
- Науково-дослідницький практикум
- Науково-дослідницька практика
- Кваліфікаційна робота магістра
Спеціальність 181 «Харчові технології»
ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», рівень вищої освіти Магістр
- Ділова та професійна мова
- Інтелектуальна власність
- Методологія та організація наукових досліджень
- Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства з КП
- Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств
- Управління якістю продуктів бродіння та виноробства
- Інноваційний менеджмент з КР
- Виробнича практика
- Дослідницька практика
- Кваліфікаційна робота магістра