Освітньо-наукова програма “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “Магістр”

ОНП 2021

ОНП 2022

ОНП 2023

ОНП 2024

Навчальний план 2021 (денна)

Навчальний план 2022 (денна)

Навчальний план 2023 (денна)

Навчальний план 2023 (весняний набір)

Навчальний план 2024 (денна)

Каталог вибіркових компонентів 2023

Каталог вибіркових компонентів 2023 (весняний набір)

Каталог вибіркових компонентів 2024

Рецензія Суханов Андрій Сергійович, головний технолог ТОВ “Аквафрост”

Рецензія  Цагельник Ольга Василівна, заступник начальника відділу експорту ТОВ «ПТК Шабо».

Рецензія  Мандич Анастасія Олександрівна, начальник відділу закупівель ПрАТ “Одесавинпром”

Вимоги роботодавців до підготовки фахівців зі спеціальності 181 “Харчові технології”, ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях”

Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):

Каменева Наталя Валеріївна, професор кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ, доктор сільськогосподарських наук, доцент

Члени робочої групи:

  • Ткаченко Оксана Борисівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
  • Манолі Тетяна Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
  • Тітлова Ольга Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
  • Дуткевич Валентина Володимирівна, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-науковою програмою «Сенсорний аналіз в харчових технологіях», 1-й рік навчання, ОНТУ.
  • Камінський Димитрій Сергійович, головний технолог «Винний дім Гігінеішвілі»
5077