Обов’язкові освітні компоненти
З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНТУ https://library.ontu.edu.ua/
та на сайті дистанційного навчання http://moodle.ontu.edu.ua/
ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства”
ОК 1 “Ділова та професійна мова”
- Силабус
- Робоча програма
ОК 2 “Проєктування виноградників”
ОК 3 “Методологія та організація наукових досліджень”
ОК 4 “Інноваційні технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства з КП”
ОК 5 “Методика викладання у закладах вищої освіти”
ОК 6 “Управління якістю продуктів бродіння та виноробства”
ОК 7 “Інноваційний менеджмент з КР”
- Силабус
ОК 8 “Виробнича практика”
ОК 9 “Дослідницька практика”
ОК 10 “Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра”
Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств
Спеціальні технології в галузі
Технологія вина та напоїв
Хімія та біохімія вина
Технологія міцних алгокольних напоїв