Професіонали-практики в освітньому процесі

Одеський національний технологічний університет (випускова кафедра) залучає до занять для здобувачів ОП професіоналів-практиків, фахівців в галузі здійснення сенсорного аналізу харчових продуктів.

22.02.2023 в рамках дисципліни «Наукові аспекти харчових технологій відбулась відкрита лекція на платформі zoom від PhD-студентки ОНТУ, співвласниці JMJ OAK Alternatives Вікторії Алексович! На тему: “Сучасні аспекти розвитку техніки та технологій у винній галізу”!

13.10.2022р. Слабошевський Борис власник виноробні ТОВ “VINOMAN” Чернігівська обл., село Жавинка – провів лабораторне заняття в рамках обов’язкової дисципліни «Сенсорний аналіз в харчовій промисловості» на тему «Вивчення розпізнавального методу сенсорного аналізу «А-не А»: виноробна продукція».

20.04.2022 Ніколайчук Євгенія співвласник винних барів «Like a Local’s» прочитала відкриту лекції на тему «Виноробство Португалії: сучасність та тренди»

14.10.2022 Дакішвілі Г.– засновник виноробні Schuchmann wines та засновник Dakishvili Winery – в рамках вибіркової дисципліни «Технології бродильних виробництв» прочитав лекцію на тему «Технологічні етапи виробництва бурштиногово вина у Квеврі».