Враження від виробничої практики на виноробні Domaine Benoît Trichard
В перші дні мого перебування на виноробні ми проводили підготовку всього необхідного обладнання до сезону.
Збір винограду розпочався десятого вересня і продовжувався на протязі одинадцяти днів.
Збір винограду ми проводили вручну, я працювала на виноградниках три дні.

І лише 0,3 га виноградників ми вбирали за допомогою машини для збору винограду.

І весь інший час я працювала на заводі. Я приймала участь у переробці винограду, а також в інших технологічних операціях.

На цьому фото ми можемо бачити резервуар із нержавіючої сталі.

На цьому фото ми можемо бачити охолоджувач, дробарку-гребеневідділювач та нагрівач.

На цьому фото ми можемо бачити як проходить процес ремонтаж, тобто перемішування.

На цьому фото ми можемо бачити, як я проводила миття баків після винограду.

Одного дня я приймала участь в поході по виноградниках з метою виявлення нового захворювання під назвою Flavescence dorée, прикметою було те, що листок виноградної лози повністю червоний, а сама лоза має зелений колір.

Також, окрім роботи, мені пощастило побувати в багатьох різних та цікавих місцях.

На цьому фото ми можемо бачити будинок, в якому я жила.
Із іншими стажерами я була на протязі двох днів у Парижі. Хоча два дні це не багато, але ми встигли побачити багато цікавого.

Собор Паризької Богоматері (Нотр-Дам де Парі)


Базиліка Сакре́-Кьор

Музей Лувр
Недалеко від нас розташований замок Château de la Chaize 1674 року, з прекрасним садом у дворі.

Я піднімалась на гору Brouilly, де відкривались прекрасні види на села та виноградники.

Також я була в селі Château Vieux, що в перекладі означає Старий Замок, яке побудоване із дорогого каміння та розташоване на схилах гір, де також відкриваються гарні види.


Також я була в Ліоні. Місто розташоване на злитті річок Рона та Сона.

Також я приймала участь у поході на 22 км із сім’єю, в якій я жила.

Також я приймала участь у салоні, де ми продавали вино.

Враженнями поділилася студентка гр. ТВ-51
Козак Юлія