СВО “Бакалавр“
- Основи сенсорного аналізу
- Сенсорний аналіз
- Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
- Проектування підприємств галузі
- Теоретичні основи харчових технологій
- Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв
- Основи сенсорного аналізу
- Ампелографія з основами виноградарства
- Хімія і біохімія вина
- Технологія вина
- Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP)
- Основи наукових досліджень
- Технологія міцних алкогольних напоїв
- Вступ до фаху
- Стандартизація, метрологія і сертифікація
СВО “Магістр”
- Спеціальні технології продуктів бродіння та виноробства
- Сенсорний аналіз харчових продуктів
- Методологія та організація наукових досліджень
- Управління якістю продуктів бродіння та виноробства
- Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств (вибіркова)
- Методика викладання у закладах вищої освіти
- Управління якістю харчових продуктів
- Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства з КП
Робочі програми
СВО “Бакалавр”
- Стандартизація, метрологія і сертифікація
- Технологія вина
- Основи наукових досліджень
- Хімія і біохімія вина
- Теоретичні основи харчових технологій
- Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв
- Технологія міцних алкогольних напоїв
- Проект Робочої програми Основи сенсорного аналізу ( вибіркова)
- Вступ до фаху (вибіркова)
- Основи сенсорного аналізу харчових продуктів (вибіркова)
- Ампелографія з основами виноградарства (вибіркова)
- Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP і GMP) (вибіркова)
СВО “Магістр”
- Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств (вибіркова)
- Сенсорний аналіз харчових продуктів
- Методологія та організація наукових досліджень
- Управління якістю продуктів бродіння та виноробства
- Методика викладання у закладах вищої освіти
- Управління якістю харчових продуктів
- Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства з КП