ŒnoMacrowine 2023 Additional time for your submissions
Дослідницький відділ енології Інституту виноградарства та виноробства, Бордо-Нувель, Аквітанія, організовує
12-й міжнародний симпозіум енології в Бордо,
Œno 2023 і господарі
9-й випуск Macrowine 2023
в рамках спільного наукового конгресу
з 10 по 13 ЛИПНЯ в Бордо
Кожні 4 роки конгрес Oeno збирає наукове співтовариство дослідників енології для обміну знаннями та розробки нових перспектив.
Відвідайте домашню сторінку конференції та перейдіть за посиланням подання тез, а потім створіть обліковий запис. Після створення облікового запису виберіть тему подання, пройдіть реєстрацію та напишіть реферат.
Щодо подання ваших повідомлень, ми хотіли б повідомити вам, що вам надається додатковий час із кінцевим терміном до 15 березня. https://isvv-events.com/oeno-macrowine2023/information/general-guidelines-for-abstract-submissions.html
Теми
• Рослини та навколишнє середовище – якість винограду та вина
• Мікроорганізми винограду та вина: різноманітність та адаптація
• Винохімія, компоненти вина з фізіологічним ефектом
• Технологічні практики та процеси
• Сенсорні властивості: психофізика-когнітивна психологія, експериментальна економіка, зв’язки з нейронауками
Особливу увагу буде приділено доповідям, пов’язаним з макромолекулами та вторинними метаболітами винограду та вина в рамках проведення Macrowine 2023.
Крім того, пропозиції щодо комунікацій, що стосуються поточних викликів у виноробній промисловості, будуть особливо вітатися в різних темах конгресу. Більше можна дізнатися за посиланням https://isvv-events.com/oeno-macrowine2023/information/topics.html