7 жовтня 2022 року в рамках роботи XV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» відбулось традиційне секційне засідання «Виноробство та культура вина»

Серед доповідачів були представлені доповіді молодих вчених, студентів та аспірантів нашої кафедри, а також міжнародних партнерів:

1. PRODUCTION AND STORAGE PARTICULARITIES OF RIESLING WINES Tarasov Andrii, Ph.D. Wine Chemistry Lecturer and Research Scientist Geisenheim University




2. ГІС ЯК ІНСТРУМЕНТ СТВОРЕННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ДЛЯ РОЗРОБКИ ПРОЕКТУ. ДЕЯКІ ПРИКЛАДИ ФОРМУВАННЯ ЗДРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДІ Стефанович А.М., заcтупник генерального директора Компанія «ESRI Ukraine»




3. ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ПЕТНАТІВ Ковач О., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет




4. ТРАДИЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИНОРОБСТВА ЗАКАРПАТТЯ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ СОРТІВ ВИНОГРАДУ АВСТРО-УГОРСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ Тоічкіна О., аспірантка кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет




5. ВИКОРИСТАННЯ ДУБОВОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ У ВИРОБНИЦТВІ БІЛИХ ТА ЧЕРВОНИХ СТОЛОВИХ ВИН Алексович В., аспірантка кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет




6. РОЗВИТОК ТЕХНОЛОГІЇ В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН Ларін В., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет




7. ВИКОРИСТАННЯ ДУБОВОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ В ТЕХНОЛОГІЇ МІЦНИХ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ Погорєлов А., аспірант кафедри ТВтаСА Одеський національний технологічний університет




8. BENEFITS OF BEER AND ITS SIDE EFFECTS Sabor Y., student of  IV year faculty WT and TB Odesa national university of technologу