Сидр за технологією пет-нат від Gut Wine
Ми на шляху створення інноваційного продукту, який об’єднує наукові знання, традиції та майстерність – сидр за технологією пет-нат від Gut Wine. Відбір найкращих сортів яблунь для сидру, вивчення передових технологій на міжнародних семінарах від ФАО, практичні навчання у столиці сидрів Нормандії та Бретоні – це лише частина нашої траєкторії. Серцем і душею проєкту є наша ідейна натхненниця, д.т.н. Оксана Ткаченко, професорка, зав. Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу ONTU, чия інтуїція та наукова майстерність відкриває нові незвідані горизонти в створенні нових унікальних українських смаків. До технологічних розробок долучилася також Наталья Каменева, д.с.г.н., професорка кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ, чий досвід і експертиза стали фундаментом цього інноваційного шляху. Окрім виробництва, ми активно розвиваємо туристичний напрямок завдяки співпраці з Анна Саркисян, д.е.н., професорка, заступниця директора Інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ОНТУ, яка своїм досвідом і професіоналізмом у туристичній галузі надає нашому проєкту додаткову глибину.
Сьогодні ми хочемо висловити щиру подяку нашим друзям, наставникам і партнерам, що супроводжують нас на цьому шляху, і привітати їх з Днем працівників освіти. Ваша підтримка, мудрість і наполегливість на 200% є ключем до наших успіхів сьогодні і до майбутніх спільних здобутків завтра.
Завдяки таким видатним науковцям @ONTU зміцнює свої позиції не лише як провідний навчальний заклад України, а й як один із визнаних лідерів у сфері технології харчових продуктів на світовій арені. Ваші новаторські дослідження та внесок у розвиток сенсорного аналізу та виробництва харчових продуктів допомагають університету стати джерелом інновацій, яке задає стандарти в галузі. Це місце сили для виробників України. Дякуємо!