Підвищуємо кваліфікацію та проходимо навчання по темі «Сенсорний аналіз винопродукції з географічним зазначенням».

ФАО та викладачі Одеського національного технічного університету кафедри Технології вина та сенсорного аналізу д.т.н, професор, завідувачка кафедри Оксана Ткаченко та д.с.г.н, професор Наталя Каменева провели тренінг для малих виробників вина у Закарпатській областіПродовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) разом з викладачами ОНТУ в межах розробленої навчальної програми для учасників інвестиційної програми, провели семінар-практикум на тему «Сенсорний аналіз виноробної продукції з географічним зазначенням». Тренінг відбувся 9-11 квітня 2024 року у Мукачево. Тренінг складався з теоретичної та практичної частин, під час якого розглядався сучасний сенсорний аналіз та його організація, основні методи сенсорного дослідження. Учасники заходу ознайомилися з допоміжними матеріалами сенсорного дослідження, провели порівняльну оцінку якості виноградних вин за допомогою метода ранжування, а також сенсорну оцінку продукту баловим методом виноградних вин.