Обов’язкові освітні компоненти
З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНТУ https://library.ontu.edu.ua/
та на сайті дистанційного навчання http://moodle.ontu.edu.ua/
ОК 1 “Професійно-ділова мова”
ОК 2 ” Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності”
ОК 3 ” Сенсорний аналіз в харчовій промисловості з КР”
Методичні вказівки до курсової роботи з Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
ОК 4 “Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів з КР”
ОК 5 “Управління якістю харчових продуктів”
Силабус
ОК 6 “Методика викладання у закладах вищої освіти”
ОК 7 “Інноваційний менеджмент”
ОК 8 “Наукові аспекти харчових технологій”
ОК 9 ” Науково-дослідна робота”
ОК 10 “Науково-дослідницька практика”
Силабус (проєкт)
ОК 11 “Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра”
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи
Кваліфікаційна робота магістра є завершальним етапом виконання студентом навчального плану підготовки магістра і є самостійно виконаним проектом, що базується на результатах наукових досліджень, проведених студентом особисто на підставі вивчення фундаментальних, гуманітарних, професійно-спрямованих дисциплін та виконання виробничої та дослідницької програми практик.
Вибіркові освітні компоненти
ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях”
№ з/п | Назва освітнього компоненту | Кількість кредитів ЄКТС | Посилання на силабус |
Семестр 1 (необхідно вибрати 7 кредитів) | |||
1 | Охорона праці та цивільний захист в галузі | 3,0 | Робоча програма Силабус |
2 | Технології бродильних виробництв | 4,0 | Силабус |
3 | Реінжиніринг бізнес-процесів | 3,0 | Робоча програма Силабус |
4 | Економічне управління підприємством | 3,0 | Робоча програма Силабус |
5 | Регулювання підприємницького сектора | 3,0 | Робоча програма Силабус |
6 | Бізнес-комунікації та мотивація персоналу підприємницькій діяльності | 3,0 | Робоча програма Силабус |
7 | Комплексна практика | 7,0 | Робоча програма |
Семестр 2 (необхідно вибрати 20 кредитів) | |||
8 | Науково-дослідна робота | 10,0 | Робоча програма Силабус |
9 | Сучасні методи сенсорного аналізу | 4,0 | Силабус |
10 | Сучасні ресторанні тренди та технології продукції ресторанного господарства | 4,0 | Робоча програма Силабус |
11 | Сучасні системи управління та експертизи якості продукції і послуг в гостельно-ресторанному господарстві | 4,0 | Робоча програма Силабус |
12 | Управління якістю харчових продуктів | 6,0 | Силабус |
13 | Бізнес-планування рекреаційних комплексів | 4,0 | Робоча програма Силабус |
14 | Концептуальне та логічне проєктування готелів і закладів ресторанного бізнесу | 6,0 | Робоча програма Силабус |
15 | Комплексна практика | 20,0 | Робоча програма |
Семестр 3 (необхідно вибрати 3 кредитів) | |||
16 | Хімія і біохімія бродильних виробництв | 3,0 | Силабус |
17 | Конкурентоспроможність підприємств | 3,0 | Робоча програма Силабус |
18 | Реінжиніринг | 3,0 | Робоча програма Силабус |
19 | Комплексна практика | 3,0 | Робоча програма |