Наукова конференція 2025р.

Друзі, запрошуємо до обговорення на секційне засідання кафедри Технології вина та сенсорного аналізу 28 березня 2025 о 11:00

Ідентифікатор конференції: 8195556691
Код доступу: 2023
Науковий керівник – д.т.н., проф. Ткаченко О.Б.
Секретар – квал. магістр Нікітіна Я.С.

  1. Сучасна концепція крафтової броварні «Markel».
    Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Давніченко Н.С.
    Науковий керівник – доц. Афанасьєва Т.М.
  2. Вплив технологічних прийомів на органолептичні показники вина з
    винограду сорту «Одеський чорний».
    Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Камінський Д. С.
    Науковий керівник – проф. Каменева Н.В.
  3. Сенсорна оцінка ігристих вин типу Пет-Нат, виготовлених в України.
    Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Ковач О.І.
    Науковий керівник – проф. Каменева Н.В.
  4. Використання дубової альтернативи в технології міцних алкогольних напоїв.
    Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Жолудєв Д.С.
    Науковий керівник – проф. Каменева Н.В.
  5. Аналіз сучасного стану виробництва сидрів в України та світу.
    Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Каплан Г.В.
    Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.
    22
  6. Доцільність використання пряно-ароматичної сировини в технології напоїв.
    Здобувач СВО «Бакалавр»ННІГРіТБтаЕ Кравченко С.
    Науковий керівник – доц. Афанасьєва Т.М.
  7. Сенсорні дослідження червоних вин з використанням балового методу.
    Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Зінченко О.О.
    Науковий керівник – проф. Каменева Н.В.
  8. Органолептична оцінка горілки виноградної за допомогою методів сенсорного
    аналізу.
    Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Опря Р.Л.
    Науковий керівник – проф. Каменева Н.В.
  9. Вина типу Піно де Шарант.
    Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Романчук Т.І.
    Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б.
  10. Додавання дубової альтернативи: якісні та сенсорні ефекти білого вина з
    сорту Шардоне.
    Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Алексович В.В.
    Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б.
  11. Сучасні перспективи використання PIWI сортів в умовах України.
    Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Бобошко Ю.О.
    Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б.
  12. Сучасні тренди у виробництві рожевих вин.
    Кваліфікований магістр ННІГРіТБтаЕ Нікітіна Я.С.
    Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б.
  13. Технологія Grape SPA.
    Здобувач коледжу МТФК 2 курс Ткаченко Д.Д.
    Науковий керівник – Ткаченко Л.О.