Наукова конференція 2025р.
Друзі, запрошуємо до обговорення на секційне засідання кафедри Технології вина та сенсорного аналізу 28 березня 2025 о 11:00
Ідентифікатор конференції: 8195556691
Код доступу: 2023
Науковий керівник – д.т.н., проф. Ткаченко О.Б.
Секретар – квал. магістр Нікітіна Я.С.
- Сучасна концепція крафтової броварні «Markel».
Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Давніченко Н.С.
Науковий керівник – доц. Афанасьєва Т.М. - Вплив технологічних прийомів на органолептичні показники вина з
винограду сорту «Одеський чорний».
Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Камінський Д. С.
Науковий керівник – проф. Каменева Н.В. - Сенсорна оцінка ігристих вин типу Пет-Нат, виготовлених в України.
Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Ковач О.І.
Науковий керівник – проф. Каменева Н.В. - Використання дубової альтернативи в технології міцних алкогольних напоїв.
Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Жолудєв Д.С.
Науковий керівник – проф. Каменева Н.В. - Аналіз сучасного стану виробництва сидрів в України та світу.
Здобувач ступеню Ph.D ННІГРіТБтаЕ Каплан Г.В.
Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.
22 - Доцільність використання пряно-ароматичної сировини в технології напоїв.
Здобувач СВО «Бакалавр»ННІГРіТБтаЕ Кравченко С.
Науковий керівник – доц. Афанасьєва Т.М. - Сенсорні дослідження червоних вин з використанням балового методу.
Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Зінченко О.О.
Науковий керівник – проф. Каменева Н.В. - Органолептична оцінка горілки виноградної за допомогою методів сенсорного
аналізу.
Здобувач СВО «Магістр»ННІГРіТБтаЕ Опря Р.Л.
Науковий керівник – проф. Каменева Н.В. - Вина типу Піно де Шарант.
Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Романчук Т.І.
Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б. - Додавання дубової альтернативи: якісні та сенсорні ефекти білого вина з
сорту Шардоне.
Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Алексович В.В.
Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б. - Сучасні перспективи використання PIWI сортів в умовах України.
Здобувач ступеню Ph.DННІГРіТБтаЕ Бобошко Ю.О.
Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б. - Сучасні тренди у виробництві рожевих вин.
Кваліфікований магістр ННІГРіТБтаЕ Нікітіна Я.С.
Науковий керівник – проф. Ткаченко О.Б. - Технологія Grape SPA.
Здобувач коледжу МТФК 2 курс Ткаченко Д.Д.
Науковий керівник – Ткаченко Л.О.
