Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) на тему: «Удосконалення технології білих вин з винограду сорту Рислінг Рейнський в умовах кліматичних змін» Авторка дослідження — Олена Андріївна Веречук
23.04.2025 в Одеському національному технологічному університеті відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії (PhD) на тему: «Удосконалення технології білих вин з винограду сорту Рислінг Рейнський в умовах кліматичних змін». Авторка дослідження — Олена Андріївна Веречук, Науковий керівник — доктор с.-г. наук, професор Наталя Валеріївна Каменева.
Цей захист став особливою подією, адже вперше була створена спеціалізована разова вчена рада для захисту PhD-дисертації за спеціальністю 181 – Харчові технології, за напрямом виноробства. Це — важливий крок до визнання численних наукових досягнень кафедри технології вина та сенсорного аналізу і стимул для подальших досліджень у галузі виноробства.
Вітаємо Олену Андріївну з успішним захистом! Нехай ця подія стане початком нової епохи розвитку енології та методів сенсорного аналізу в Україні!