
Старший викладач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ, доктор філософії
Освіта:
- Одеська національна академія харчових технологій, кваліфікація «Магістр», спеціальність «Готельно-ресторанна справа», Одеса, 2016 р.
- Одеська національна академія харчових технологій, кваліфікація «Магістр», спеціальність «Облік і оподаткування», Одеса, 2019 р.
- Одеська національна академія харчових технологій, доктор філософії за спеціальністю 183 – «Технології захисту навколишнього середовища», тема дисертації «Удосконалення технології ферментативної переробки відходів олійно- жирового виробництва», Одеса, 2021 р.
Підвищення кваліфікації
- ТОВ «РЕСТ ІНН», м. Одеса, 25.10. 2021 – 25.02. 2022
- Вища школа педагогічної майстерності, м. Одеса
Навчальні дисципліни: «Методологія та організація наукових досліджень», «Основи сенсорного аналізу харчових продуктів»
Коло наукових інтересів: сенсорні дослідження харчових продуктів та напоїв
Публікації: Є автором 4 статей в наукометричних базах Scopus та Web of Science Core Collection, 1 у фаховому виданні, понад 30 тез доповідей, 2 деклараційних патентів, понад 20 методичних вказівок для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Учасник національних та міжнародних науково-практичних конференцій.
Актуальна діяльність:
- Старший викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу
- З 2023 року виконує обов’язки зав. відділу організаційно-виховної роботи
- З 2021 року є членом асоціації «Українська ресторанна асоціація»
- З 2023 року є членом Громадської спілки «Асоціація садівників, виноградарів та виноробів України» «УКРСАДВИНПРОМ»