Одеський національний технологічний університет

Одеський національний технологічний університет

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ

  • Про нас
    • Слово завідувача
    • Склад кафедри
    • Історія кафедри технології вина та сенсорного аналізу
    • Публічна інформація
    • Засідання кафедри
    • Проєкт ОПП та ОНП на 2025р.
    • Академічна доброчесність
  • Абітурієнту
    • Приймальна комісія
    • Підготовчий центр “Стартовий факультет”
    • Освітні програми
      • Освітньо-професійна програма “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Бакалавр”
      • Освітньо-професійна програма “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Магістр”
      • Освітньо-наукова програма “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “Магістр”
    • Видатні випускники кафедри
  • Студенту
    • Розклад
    • Перелік навчальних дисциплін
    • Освітні компоненти для ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Бакалавр”
    • Освітні компоненти ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Магістр”
    • Освітні компоненти ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “Магістр”
    • Освітні компоненти ОНП “Харчові технології” СВО “Доктор філософії”
    • Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
    • Тематики курсових і кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
    • Критерії оцінювання
  • Освітнє середовище
    • Неформальна освіта
    • Графік консультацій, захисти, кращі роботи
    • Професіонали-практики в освітньому процесі
    • Працевлаштування
    • Екскурсії та практика на підприємствах
    • Лабораторії
    • Академічна мобільність
  • Наука
    • Міжнародна робота
      • Міжнародні стажування викладачів
    • Стажування викладачів
    • Тематика наукових досліджень
    • Конференції
    • Семінари, круглі столи, тренінги
    • Дисертації
    • Наукова робота студентів
    • Студентські наукові гуртки
    • Публікації
      • Підручники
      • Монографії
      • Патенти
  • Анкетування
    • Анкетування ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Бакалавр”
    • Анкетування ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Магістр”
    • Анкетування ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “Магістр”
  • Позанавчальна робота
    • Куратори академічних груп
    • Студентське життя
    • Психологічна підтримка
  • Новини
  • Контакти
  • МІЖНАРОДНА ШКОЛА ВИНА
uk
ОГОЛОШЕННЯ 

ГРАФІК ЗАХИСТУ СТУДЕНТАМИ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТА КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ 22.06.2020

15.06.202018.06.2020 tvie
ГРАФІК-22.06.2020Скачать
  • ← ГРАФІК ЗАХИСТУ СТУДЕНТАМИ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТА КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ 19.06.2020
  • ГРАФІК ЗАХИСТУ СТУДЕНТАМИ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТА КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ 23.06.2020 →

Анонси

  • Офіційний старт програми ФАО із захисту засобів до існування і підтримки малих виноробів
  • “Міжнародна школа вина” науковий колоквіум 31.03.2025 р.
  • Наукова конференція 2025р.
  • Одеський Чорний – візитівка українського виноробства!
  • Відкрита лекція професора кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, доктора сільськогосподарських наук Каменевої Наталі Валеріївни

Категорії

  • Без рубрики
  • Галерея
  • НОВИНИ
  • ОГОЛОШЕННЯ
  • Чому я вибрав професію «винороб»

ОНТУ

  • Головний сайт університету
  • Сайт приймальної комісії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

Контакт

(048) 712-41-04
(048) 712-41-04
(048) 712-42-71

вул. Канатна, 112, м. Одеса, Україна, 65039

Авторське право © 2025 ONTU. Всі права захищенно.
Copyright © 2011-2025 Andrew M. Odesa. All rights reserved.