асистент кафедри технології вина та сенсорного аналізу, Одеського національного технологічного університету.
Освіта: у 1992 році з відзнакою закінчила Одеський технологічний
інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова за спеціальністю машини та апарати харчових виробництв.
Навчалася в аспірантурі кафедри технологічного обладнання харчових виробництв ОНАПТ. Після закінчення аспірантури працювала на посаді завідувачки лабораторії кафедр технології консервування, кафедри біоінженерії та води. Нині працює завідувачкою лабораторії кафедри технології вина та сенсорного аналізу.
Викладає лабораторний практикум з дисциплін: технології харчових
виробництв, науково-дослідницький практикум, наукові аспекти харчових технологій, сучасні методи сенсорного аналізу, сенсорний аналіз у харчовій промисловості.
Виконує обов`язки секретаря ЕК по кафедрі ТВтаСА по захисту
кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів, депозитор архіву електронних версій робіт здобувачів вищої освіти кафедри.
Дійсний член Громадської спілки «Асоціація садівників, виноградарів
та виноробів України». Співавтор методичних вказівок до виконання
лабораторного практикуму і доповідей на науково-практичних і методичних конференціях.