Асистент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу.
Освіта:
- Одеська Національна Академія Харчових Технологій, 2014 рік, кваліфікація – бакалавр, спеціальність – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів »
- Одеська Національна Академія Харчових Технологій, 2015 рік, кваліфікація – спеціаліст, спеціальність – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів »
Додаткова освіта :
- Express-Course in Sommelier “Level 3”, Наталії Благополучної, ( курс сомельє і сирний курс).
- Навчально – практичний тренінг «Сенсорний аналіз виноробної продукції»
Навчальні дисципліни:
Технологія вина, Ампелографія з основами виноградарства, Хімія та біохімія вина, Технології бродильних виробництв; Управління якістю харчових продуктів.
Наукові інтереси:
Технології переробки винограду, розвиток українського виноградарста, виноградарство в різних країнах Світу, розвиток технології в умовах кліматичних змін.