Секційне засідання Наукової студентської конференції!

28 березня 2023 року на кафедрі технології вина та сенсорного аналізу відбулося секційне засідання наукової студентської конференції Одеського національного технологічного університету. На науковому майданчику зустрілися здобувачі трьох різних рівнів вищої освіти: здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, бакалавра та магістра. Всіх об’єднала наука! Було представлено ОДИНАДЦЯТЬ (!!!) наукових доповідей, три з яких – від представників механіко-технологічного фахового коледжу (здобувачі Васильєв К., Сахацька В., Черних О.), один – здобувачем бакалаврату 2 курсу освітньої програми «Технології продуктів бродіння та виноробства» Скобла А. та 7 доповідей магістрів (Бурлаченко Н.П., Тараненко М.О., Стрезева Д.С., Зюзько К.В., Острожко М.В, Погорєлов В.І., Репарюк Г.М., Марченко Ю.С.). Всі доповіді унікальні, цікаві, якісно підготовлені, орієнтовані на вирішення актуальних проблем харчової технології. Щиро бажаємо успіхів і здобутків всім учасникам конференції!