Саркісян Ганна Овсепівна

ОСВІТА

2021–2022: Диплом магістра з готельно-ресторанної справи (з відзнакою), Одеський національний технологічний університет.

2021: Доктор економічних наук, дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка», тема: «Модернізація механізмів регулювання та стимулювання інноваційної діяльності регіональних туристичних ринків», Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, Україна.

2006–2009: Атестація доцента з технології харчових продуктів, Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, Україна.

2001–2006: Диплом магістра з технологій бродіння та виноробства (з відзнакою), Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, Україна.

ДОСЛІДНИЦЬКИЙ ДОСВІД

Учасник форуму з міжнародною участю «Креативний туризм. Подорожуй і пізнавай себе», Одеська національна академія харчових технологій (2019–2020), Одеса, Україна.

Член організаційного комітету міжнародного вебінару, присвяченого 120-річчю ОНТУ та Всесвітньому дню туризму, тема «Туризм як реабілітація», 5 жовтня 2022 р., Одеса, Україна.

Тренер міжнародної навчальної сесії за проєктом BSB 1034 «Просування регіону Чорного моря як винного туристичного напрямку — TheSeaOfWine», профінансованого Спільною операційною програмою Басейну Чорного моря 2014–2020 (контракт № MLPDA 89651/30.06.2020), 25–28 січня 2022 р., Одеса, Україна.

ДОДАТКОВА ОСВІТА ТА СТАЖУВАННЯ

Листопад 2022: Erasmus Mundus EFFORT staff mobility, Познанський університет наук про життя, Польща.

Червень–серпень 2022: Міжнародне академічне стажування з академічної доброчесності, Польща.

Лютий 2018: Стажування та проведення наукових досліджень з еногастрономічного туризму, Грузія.

Червень 2017: Курси підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів», Одеса, ОНТУ.

Листопад–грудень 2016: Підвищення кваліфікації, мовні та педагогічні навички, стажування у EPLEFPA de Beaune – Lycee Viticole, Франція.

Травень 2013: Підвищення кваліфікації в Інституті готельного бізнесу, Прага, Чехія — «Організація готельно-ресторанного бізнесу в Європі».

Вересень 2012: Міжнародний семінар «Food and Beverage Management», «Culinary Art and International Guest Satisfaction», Манчестерський метрополітен університет, Велика Британія.

Червень 2010: Школа сомельє «Майстер-клас», кваліфікація сомельє, Київ.

ЛІЦЕНЗІЇ / СЕРТИФІКАТИ

Сертифікат про проходження стажування з гостинності та туризму в Чехії, Інститут готельного менеджменту в Празі, 2012.

Сертифікат про проходження мовного курсу, Association de Francia’s Language Entrangere France-Ukraine, 2018.

Сертифікат про проходження стажування та виконання наукової роботи з еногастрономічного туризму в Грузії, туристичне агентство LAVtravel, 2018.

Сертифікат про проходження мовного курсу, 2019.