Асистент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ, аспірант
Освіта:
- Одеська національна академія харчових технологій, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «Харчові технології», Одеса, 2018 р.
- З 2020 року навчається в аспірантурі Одеського національного технологічного університету (ТІХП ім. К.А. Богомаза), науковий керівник д.т.н., професор Верхівкер Я.Г.
- Одеський національний технологічний університет, асистент кафедри технології вина та сенсорного аналізу
Навчальні дисципліни:
«Технології харчових виробництв», «Методологія і організація наукових досліджень».
Підвищення кваліфікації:
- Міжнародне стажування для магістрів, аспірантів (вебінар) на тему: «Дистанційні та змішані форми навчання для магістрів та аспірантів», 19-26 жовтня, 2020 р.
- Міжнародне стажування для магістрів, аспірантів (вебінар) на тему: «Використання в сучасній онлайн освіті можливостей хмарних сервісів на прикладі платформи Google meet, Google classroom», 14-21 грудня 2020 р.
- Є учасницею Громадської організації «Міжнародна фундація науковців та освітян» (International educators and scholars foundation, IESF).
- Участь у II Школі молодого науковця Одещини та отримала інформацію щодо діючих вітчизняних і міжнародних конкурсів з підтримки наукової молоді, а також кейси про створення, наповнення й подальшого ведення профілю науковця у міжнародних наукометричних базах даних, складання основних самопрезентаційних документів (СV, Motivation letter, Experience) для подальшої участі у конкурсних програмах для молодих вчених, 20 жовтня-10 листопада 2022 року.
- Стажування за програмою міжнародної мобільності Erasmus+, University of Teramo (м. Терамо, Італія), 2023р.
Публікації:
Є автором понад 15 наукових публікацій. Є учасницею національних і міжнародних науково-практичних конференцій, симпозіумів та семінарів.