Перелік навчальних дисциплін

ОПП «Технології продуктів бродіння та виноробства», рівень вищої освіти Бакалавр

Дисципліни циклу загальної підготовки:

  1. Українська мова
  2. Історія України та української культури
  3. Інформатика та інформаційні технології
  4. Вища математика
  5. Іноземна мова
  6. Органічна хімія
  7. Філософія
  8. Біохімія з основами фізіології харчування
  9. Фізична та колоїдна хімія
  10. Теоретичні основи харчових технологій
  11. Основи автоматизованого проєктування

Дисципліни циклу професійної підготовки:

  1. Інженерна та комп’ютерна графіка
  2. Харчова хімія
  3. Технології харчових виробництв:
  4. Технологія молока та молочних продуктів
  5. Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
  6. Технологія бродильних виробництв
  7. Технологія цукрового виробництва
  8. Технологія ресторанного та оздоровчого харчування
  9. Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
  10. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  11. Технологія консервування плодів та овочів
  12. Технологія жирів та жирозамінників
  13. Технологія зберігання і переробки зерна
  14. Стандартизація, метрологія та сертифікація
  15. Мікробіологія галузі
  16. Основи наукових досліджень
  17. Технологія вина
  18. Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв
  19. Автоматизація виробничих процесів
  20. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
  21. Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості
  22. Науково-дослідна робота
  23. Технологія міцних алкогольних  напоїв
  24. Контроль якості, безпека та екологія в галузі  (НАССР і GMP)
  25. Проєктування бродильних і виноробних підприємств
  26. Технологічна практика
  27. Переддипломна практика
  28. Кваліфікаційна робота бакалавра: дипломний проєкт

Спеціальність 181 «Харчові технології»

ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях», рівень вищої освіти Магістр

  1. Професійно-наукова мова
  2. Інтелектуальна власність
  3. Методологія та організація наукових досліджень
  4. Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
  5. КР  з Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
  6. Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
  7. КР з Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
  8. Методика викладання у закладах вищої освіти
  9. Інноваційний менеджмент з КР
  10. Наукові аспекти харчових технологій
  11. Науково-дослідницький практикум
  12. Науково-дослідницька практика
  13. Кваліфікаційна робота магістра

Спеціальність 181 «Харчові технології»

ОПП «Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства», рівень вищої освіти Магістр

  1. Ділова та професійна мова
  2. Проєктування виноградників
  3. Методологія та організація наукових досліджень
  4. Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства з КП
  5. Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств
  6. Управління якістю продуктів бродіння та виноробства
  7. Інноваційний менеджмент з КР
  8. Виробнича практика
  9. Дослідницька практика
  10. Кваліфікаційна робота магістра