З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНТУ https://library.ontu.edu.ua/
та на сайті дистанційного навчання http://moodle.ontu.edu.ua/
Обов’язкові освітні компоненти
ОК 13 “Теоретичні основи харчових технологій”
ОК 14 “Основи наукових досліджень”
ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія бродильних виробництв”
ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія консервування плодів та овочів)”
ОК 18 “Технологія солоду, пива та слабоалкогольних напоїв”
ОК 19 “Ампелографія з основами виноградарства”
ОК 23 “Технологія вина”
ОК 25 “Основи автоматизованого проєктування”
ОК 26 “Стандартизація, метрологія та сертифікація”
ОК 27 “Контроль якості, управління безпечності та екологія галузі”
ОК 28 “Хімія і біохімія вина”
ОК 29 “Проєктування підприємств галузі з КП”
ОК 30 “Науково-дослідна робота”
Наскрізна програма практик ознайомчої, технологічної, переддипломної
ОК 31 “Технологічна практика”
ОК 32 “Переддипломна практика”
Вибіркові компоненти
ОК 30 “Сенсорний аналіз харчових продуктів”
ОК “Технологія міцних алкогольних напоїв”
ОК “Технологія виробництва напоїв з рослинної сировини”
ОК “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”
ОК “Вступ до фаху”
ОК “Харчові та біологічно активні добавки”
ОК “Комплексна практика”
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Сенсорний аналіз харчових продуктів”