Освітні компоненти для ОПП “Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства” СВО “Бакалавр”

З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНТУ https://library.ontu.edu.ua/

та на сайті дистанційного навчання http://moodle.ontu.edu.ua/

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 13 “Теоретичні основи харчових технологій”

Силабус

ОК 14 “Основи наукових досліджень”

Силабус

ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія бродильних виробництв”

Силабус

ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія консервування плодів та овочів)”

Силабус

ОК 18 “Технологія солоду, пива та слабоалкогольних напоїв”

Силабус

ОК 19 “Ампелографія з основами виноградарства”

Силабус

ОК 23 “Технологія вина”

Силабус

ОК 25 “Основи автоматизованого проєктування”

Силабус

ОК 26 “Стандартизація, метрологія та сертифікація”

Силабус

ОК 27 “Контроль якості, управління безпечності та екологія галузі”

Силабус

ОК 28 “Хімія і біохімія вина”

Силабус

ОК 29 “Проєктування підприємств галузі з КП”

Силабус

ОК 30 “Науково-дослідна робота”

Силабус

Наскрізна програма практик ознайомчої, технологічної, переддипломної

Програма

ОК 31 “Технологічна практика”

Силабус

ОК 32 “Переддипломна практика”

Силабус

Вибіркові компоненти

ОК 30 “Сенсорний аналіз харчових продуктів”

Силабус

ОК “Технологія міцних алкогольних напоїв”

Силабус

ОК “Технологія виробництва напоїв з рослинної сировини”

Силабус

ОК “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”

Силабус

ОК “Вступ до фаху”

Силабус

ОК “Харчові та біологічно активні добавки”

Силабус

ОК “Комплексна практика”

Силабус

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Сенсорний аналіз харчових продуктів”