З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНТУ https://library.ontu.edu.ua/
та на сайті дистанційного навчання http://moodle.ontu.edu.ua/
Обов’язкові освітні компоненти
ОК 13 “Теоретичні основи харчових технологій”
ОК 14 “Основи наукових досліджень”
ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія бродильних виробництв”
ОК 15 “Технології харчових виробництв (технологія консервування плодів та овочів)”
ОК 18 “Технологія солоду, пива та слабоалкогольних напоїв”
ОК 19 “Ампелографія з основами виноградарства”
ОК 23 “Технологія вина”
ОК 25 “Основи автоматизованого проєктування”
Силабус (проєкт)
ОК 26 “Стандартизація, метрологія та сертифікація”
Силабус
ОК 27 “Контроль якості, управління безпечності та екологія галузі”
Силабус
ОК 28 “Хімія і біохімія вина”
ОК 29 “Проєктування підприємств галузі з КП”
Силабус (проєкт)
ОК 30 “Науково-дослідна робота”
Силабус
Наскрізна програма практик ознайомчої, технологічної, переддипломної
Вибіркові компоненти
ОК 30 “Сенсорний аналіз харчових продуктів”
ОК “Технологія міцних алкогольних напоїв”
ОК “Технологія виробництва напоїв з рослинної сировини”
ОК “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”
ОК “Вступ до фаху”
Силабуси
- Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP)
- Стандартизація, метрологія і сертифікація
Робочі програми
СВО “Бакалавр”
- Стандартизація, метрологія і сертифікація
- Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP і GMP)
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Основи сенсорного аналізу харчових продуктів”
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт “Сенсорний аналіз харчових продуктів”